top of page

OVER PATRIAM

Banner Patriam | Ulefone

PATRIAM

Welkom bij Patriam, uw betrouwbare partner in hoogwaardige mobiele technologieën.

Onze reis begon als specialist in winkelbeveiliging, maar door de jaren heen hebben we ons gericht op het leveren van geavanceerde robuuste smartphones en tablets voor industrieel en outdoor gebruik.

Vandaag de dag is Patriam trots om de officiële vertegenwoordiging te zijn van Ulefone, de marktleider op het gebied van robuuste telefoons voor industrieel en outdoor gebruik. Onze verschuiving naar deze gespecialiseerde niche is uitgegroeid tot onze kernactiviteit, waarbij we streven naar het bieden van innovatieve en duurzame mobiele oplossingen voor uiteenlopende toepassingsgebieden.

Bij Patriam hebben we alle actuele modellen van Ulefone op voorraad, klaar om aan de unieke behoeften van industrieën en outdoor-enthousiastelingen te voldoen. Service staat hoog in het vaandel, zo worden alle bestellingen binnen 24 uur na bestelling verzonden.

Vertrouw op Patriam voor hoogwaardige robuuste smartphones en een service die uw verwachtingen overtreft. Ontdek de kracht van Ulefone met ons als uw partner in mobiele technologie.

bottom of page